Aksaray Üniversitesi
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
Pedagojik ve Sosyal Davranış İlkeleri Konulu Semineri

Üniversitemiz öğrencileri için uzaktan eğitim sürecinin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla daha önce öğretim elemanları ve idari personel için Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Uzaktan Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılan "Pedagojik ve Sosyal Davranış İlkeleri" konulu seminer şimdi de öğrenciler için yapılacaktır. Seminer içeriği Eğitim Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Sedat ŞAHİN tarafından hazırlanmış olup sistemde her bir öğrencinin üzerine tanımlanan “PEDAGOJİK VE SOSYAL DAVRANIŞ İLKELERİ (ÖĞRENCİLER İÇİN)” dersi içerisine video aktivitesi olarak eklenmiştir. Öğrencilerimizin öğrenci hesaplarından UZEM’e girerek dersleri arasından “PEDAGOJİK VE SOSYAL DAVRANIŞ İLKELERİ (ÖĞRENCİLER İÇİN)” adlı derse tıklayıp ilgili aktivitedeki ders videosunu izlemesi beklenmektedir. Katılım zorunludur.